Sonido Gallo Negro (MEX)

Vreme:

utorak / 2. jul 2024.

21:00

Mesto:

Zappa Barka

Beograd

Zappa Barka
Slika za Sonido Gallo Negro (MEX)

Poslednja izmena: 26. apr 2024.

Jedan od najboljih bendova iz Meksika, Sonido Gallo Negro, održaće premijerni nastup u Beogradu i Srbiji, 2. jula 2024. godine, Psychedelic Cosmic Cumbia!

Promocija aktuelnog albuma "Paganismo"

"Cumbia Espantamuertos"

Sonido Gallo Negro je bend iz Meksiko Sitija koji se vraća korenima psihodelične tropske muzike sa gitarama, ekscentričnim orguljama, analognim sintisajzerima, tereminom. Oni kombinuju egzotičnu retkost i ezoteriju koja će promeniti vašu percepciju i naterati vas da igrate do iznemoglosti.

"El Mercado De Los Brujos"

Devetočlani instrumentalni kolektiv stvorio je sopstveni miks lisergične kumbije u zadivljujuće audio-vizuelno iskustvo sa garderobom punom paganskih maski i kostima i umetnikom kakav je Dr Alderete. On koristi "tagtool" softver za kreiranje projektovanih slika u realnom vremenu, koje intuitivno reaguju na muziku.

"La Patrona"

Od 2010. godine imali su više turneja po Evropi i Americi, posetili 20 zemalja i više od 50 gradova. Do sada su objavili pet studijskih albuma, od kojih aktuelni "Paganismo" datira iz 2022. godine. Svakako da su jedna od najpoznatijih grupa iz Meksika u ovom trenutku.

Slična dešavanja


Zappa Barka dešavanja