Garden sessions: Amadou & Mariam (MLI)

Vreme:

utorak / 25. jun 2024.

20:00

Slika za Garden sessions: Amadou & Mariam (MLI)

Poslednja izmena: 19. jun 2024.

Garden Sessions koncerti u Botaničkoj bašti “Jevremovac” koji provereno privlače veliku pažnju publike i važe za jedno od najatraktivnijih letnjih dešavanja u Beogradu, održavaju se četvrti put ove godine u organizaciji CEBEF-a, a i ove godine okupljaju izuzetne izvođaće.

AMADU I MARIJAM radosno kombinuju svoju ljubavnu priču sa muzičkom karijerom. Obogaćujući svoj afro-pop novim pigmentima, predstavljajući svetu bogatstvo i suptilnosti afričke muzike, ovaj duo je doveo afričku muziku na top liste i plesni podijum.

Sarađivali su sa mnogo različitih ljudi i radili sa producentima, poput Dejmona Albarna (Damon Albarn) iz Blura (Blur) ili Manu Čaoa (Manu Chao). Pozivali su najbolje izvođače koji stvaraju pop muziku sutrašnjice da učestvuju u izvođenju njihovih živahnih pesama u duhu narodne muzike, a njihove pesme su remiksovali Jiksek (Yuksek), Vitalik (Vitalic), Henrik Švarc (Henrick Švarc), Majk Snou (Mike Snow) i Ešli Bidl (Ashley Beadle), prenoseći ih na plesni podijum i naglašavajući njihov suštinski plesni kvalitet. Svirali su na najvećim svetskim festivalima, od Koačele do Glastonberija, i bili predgrupa velikim bendovima kao što su Kold plej (Coldplay) i Sizor sisters (Scissor Sisters).

Svi koncerti GARDEN SESSIONS počinju u 20.30 časova.

Ulaznice se mogu nabaviti onlajn na tickets.rs i na Tickest Vision prodajnim mestima (među kojima su TC Ušće i Cvetni trg). Ulaznice će se prodavati i na samo veče održavanja koncerata, na koje će publika ulaziti iz Takovske ulice u Botaničku baštu.

Flajer za Garden sessions: Amadou & Mariam (MLI)

Flajer za Garden sessions: Amadou & Mariam (MLI)

Slična dešavanja


Botanička bašta Jevremovac dešavanja

Nema više ništa :(