Kc GRAD 15 godina Rosa Pistola (COL)

Vreme:

subota / 13. apr 2024.

23:00

Mesto:

KC GRAD

Beograd

KC GRAD
Slika za Kc GRAD 15 godina Rosa Pistola (COL)

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

DJ Rosa Pistola iz Kolumbije, dolazi 13. aprila u Beograd za 15. rođendan KC Grada. Ova žurka će označiti početak nove ere žurki u KC Gradu pod nazivom HCKC

HCKC je novi serijal žurki u KC Gradu koji organizuje DJ kolektiv All Stars. Rezidenti KC Grada žele da iskoriste sav potencijal prostora da naprave nešto što se do sada nije dešavalo ovde. Ideja je da svaki HCKC događaj okupi ceo grad, zajednicu i podigne dinamiku žurki na novi nivo. Koncept HCKC-a je da pored stranih bukinga pruži i platformu domaćim DJ-evima, setovi i atmosfera sa žurki će se snimati i objavljivati.

Rosa Pistola (Laura Puentes) je kulturni arhitekta čiji je doprinos svetu regetona prevazišao granice latinske kulture. Bila je deo svih ključnih festivala i učestvovala je u prvom regeton Boiler Room-u.Puentes se ističe kao specijalista za underground, subverzivne i eksperimentalne regeton zvuke koji prizivaju sugestivne, visoko erotične, skoro nasilne atmosfere za plesni podijum.

Instagram: @djrosapistola

Lokalnu podršku čine Praktikal, jedan od trenutno najpersketivnijih mladih di-džejeva/producenta u Beogradu, sa talentom za funkcionalnu klupsku muziku koja crpi uticaj sa globalnog juga. Lokalni favorit Matkec, koji će veče otvoriti specijalnim uvodnim setom. Dinamični DJ duo All Stars je za pultom do kraja večeri, i to znači samo jedno, svi su oko pulta, svi igraju i žurka traje dok oni ne kažu da je dosta.

Instagram: @all.stars.kc

Instagram: @matk.ec

Instagram: @praktikaltingz  

Vidimo se ove subote u KC Gradu u 22h! Karte su dostupne na vratima po ceni od 1000rsd pre ponoći, 1200rsd posle ponoći.

Slična dešavanja