Paralelni univerzum - Iva Burg

Vreme:

19–27. februar 2024.

Otvaranje u 12:00

Mesto:

Galerija Singidunum

Beograd

Galerija Singidunum
Slika za Paralelni univerzum - Iva Burg

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Projekat Paralelni univerzum obuhvata različite forme likovnog umetničkog izraza i obrađuje motive autentičnosti, solidarnosti, različitosti i univerzalnog dobra.

Paralelni univerzum je inspirisan kosmosom i izmaštanim paralelnim dimenzijama u kojima je svaki od izmišljenih svetova jedinstven i funkcioniše samostalno.

Oni funkcionišu kao istraživanje pojma slobode i beskraja i oživljavanje suštine najrazličitijih emocija. U Paralelnom univerzumu žive autentična bića i likovi.

Suština njihovog postojanja jeste beskonačna igra, a njihove aktivnosti u različitim svetovima – univerzumima predstavljene su u izrazito jakom koloritu.

Znanja i veštine stečene kroz proces odrastanja i obrazovanja autorka koristi kako bi oživela neiskvareni dečiji pogled na stvarnost i sačuvala dete u svakom od nas.

Iva Burg (Beograd, 1987) završila je master studije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek Vizuelne komunikacije, modul Grafički dizajn.

Autorka je velikog broja komercijalnih rešenja u oblasti grafičkog dizajna i ko-autorka i učesnica mnogobrojnihumetničkih projekata. Oblast interesovanja su joj ilustracija, prostorna grafika i animacija.

Flajer za Paralelni univerzum - Iva Burg

Flajer za Paralelni univerzum - Iva Burg

Slična dešavanja


Galerija Singidunum dešavanja

Nema više ništa :(