Garden sessions: Sananda Maitreya (USA)

Vreme:

sreda / 26. jun 2024.

21:00

Slika za Garden sessions: Sananda Maitreya (USA)

Poslednja izmena: 18. jun 2024.

Garden Sessions koncerti u Botaničkoj bašti “Jevremovac” koji provereno privlače veliku pažnju publike i važe za jedno od najatraktivnijih letnjih dešavanja u Beogradu, održavaju se četvrti put ove godine u organizaciji CEBEF-a, a i ove godine okupljaju izuzetne izvođaće.

Bogatu karijeru kompozitor, aranžer, producent, multiinstrumentalista, preduzetnik i postmilenijumski roker, SANANDA MAITREYA ( sa umetničkim imenomTERENCE TRENT D ARBY na početku karijere) započeo je 1987. Tada mu je debitantski album „Introducing the Hardline” doneo međunarodni uspeh. Nagradu Gremi osvaja 1988. kao najbolji muški vokalni izvođač ritma i bluza, i nominovan je za nagradu Brit u kategoriji „najbolji međunarodni novi izvođač“.

Narednih godina objavljuje tri studijska albuma: „Neither Fish nor Flesh” , „Symphony or Damn” . i „Vibrator” .Ovdašnjoj publici je poznat po čuvenim hitovima kao što su : Sign your name, Rain, Wishing well, Delicate, Holding on to you, Dance little sister, If you let me stay.. i dr. Sa 33 godine, uzima ime Sananda Maitreja, koje za umetnika predstavlja novu polaznu tačku,  a njegov peti album “WildCard!”, označio je njegov novi početak kao nezavisnog umetnika. Najnoviji dupli album „Pandora’s PlayHouse” objavljen je 15. marta 2021.  

Svoju muziku predstavlja kao postmilenijumski rok, a njeni glavni elementi su srce i duša, njena priroda je strast, hrabrost i radoznalost. Njegova muzika kombinuje različite žanrove operu, kantri, klasiku, džez, bluz, gospel, pop, rege, kao i rok.

Svi koncerti GARDEN SESSIONS počinju u 20.30 časova.

Ulaznice se mogu nabaviti onlajn na tickets.rs i na Tickest Vision prodajnim mestima (među kojima su TC Ušće i Cvetni trg). Ulaznice će se prodavati i na samo veče održavanja koncerata, na koje će publika ulaziti iz Takovske ulice u Botaničku baštu.

Flajer za Garden sessions: Sananda Maitreya (USA)

Flajer za Garden sessions: Sananda Maitreya (USA)

Slična dešavanja


Botanička bašta Jevremovac dešavanja

Nema više ništa :(