!!OTKAZANO!! EYESBURN 30 godina benda

Vreme:

subota / 22. jun 2024.

21:00

Slika za !!OTKAZANO!! EYESBURN 30 godina benda

Poslednja izmena: 13. jun 2024.

Beogradski hardkor-metal-rege sastav Eyesburn obeležavaju 30 godina postojanja i tim povodom 22.juna nastupiće u amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina.

U gradu na Begeju česti su gosti još od kraja devedesetih, a jedini put u "Kulturnom" svirali su sada već jako davnog 08.januara 2000. godine. Tim ranim nastupima koji se i danas u određenim krugovima prepričavaju, definitivno su stvorili jaku bazu fanova. Precinzu evidenciju o broju koncerata u Zrexu verovatno nema niko, ali mi smo onako, na sećanje došli tu negde do 15.

Eyesburn trenutno promovišu aktuelni album "Troops Of Light", ali naravno, radi se o pravom koncertu te će napraviti i neku vrstu preseka karijere.

Pre njih na binu će kao gosti izaći beogradski Neven, jedan od, odgovorno tvrdimo, najsvežijih i najzanimljivijih hardkor bendova na Balkanu!

Amfiteatar Kulturnog centra je godinama unazad pomalo zapostavljen, barem kada su svirke ovog tipa u pitanju, ali radi se o prelepom ambijentu na otvorenom.

Mi obećavamo vrhunsku audio-vizuelnu produkciju, tako da su uslovi za jednu opasnu svirku skoro ispunjeni. Ostalo je samo da kupiš kartu na vreme i dođeš da se zabaviš!

Slična dešavanja


Kulturni centar Zrenjanina: KCZR dešavanja

Nema više ništa :(