Zoster (BIH)

Vreme:

subota / 15. jun 2024.

21:00

Slika za Zoster (BIH)

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Zoster stiže 15. juna u Botaničku baštu  

Regionalno popularni bend Zoster održaće koncert 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u organizaciji producentske kuće Long Play.  

Sastav iz Mostara se posle samo nekoliko meseci vraća pred beogradsku publiku da bi što internzivnije promovisao peti studijski album "Najgori", koji su obožavaoci u svim krajevima regiona odlično prihvatili.  

Ovoga puta, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte “Jevremovac” nizaće se već uveliko popularne numere sa aktuelnog albuma - “Čovjek zvani činjenica”, “Kuda idu svi ti ljudi”, “Mozak na pašnjak”, “Čovjek želi da je ptica”, “Najgori”..., kao i nezaobilazni hitovi iz ranijih faza karijere - “Volio sam te”, “Budi svoj”, “Američki film”...  

“Mi smo koncertni bend, nismo hteli da objavimo album koji nećemo da sviramo. Koncert je živ. To je kao, recimo, teatar i film. Studijski snimak je kao film, a koncert je kao teatar. On traži koncentraciju, prisutnost i mi to dobro radimo”, naglašava pevač i vođa grupe Mario Knezović.  

Ulaznice za koncert Zostera 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u pretprodaji koštaju 2.000 dinara i mogu se nabaviti putem prodajne mreže Tickets.rs.  

Slična dešavanja