Symphonika on the Rock

Vreme:

utorak / 14. maj 2024.

21:00

Mesto:

Mts Dvorana

Beograd

Mts Dvorana
Slika za Symphonika on the Rock

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Italijanski spektakl „Symphonika on the Rock“ , posle rasprodatih koncerata u evropskim gradovima, po prvi put će nastupiti u Beogradu 14. maja u MTS Dvorani. Hitove legendarnih rock grupa Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns N' Roses, Led Zeppelin, Deep Purple, Beatles, Europe i mnogih drugih i zvešće simfonijski orkestar sa rock bendom. Smenjivaće se pevači i posebni gosti koji će na najbolji način dočarati snagu bezvremenskih hitova.

Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa će u koncertu podjednako uživati različite generacije. Postavljeni su novi standardi izrade muzičkih aranžmana, interpretacija i samog muziciranja. Moćni glasovi solista ostavljaju bez daha, a publiku podižu na noge i izazivaju ovacije, pa se samo na koncertima „Symphonika on the Rock“ može doživeti posebna atmosfera. Zvučna snaga i emotivni naboj legendarnih hitova biće obogaćeni impresivnom scenografijom, zadivljujućim light show-om, laserima i video projekcijama, a pevači i rock bend će biti kostimirani što će stvoriti utisak da nastupaju muzičke legende lično.

„Danas su stari svetski hitovi još uvek najslušaniji na muzičkim platformama, baš kao što su i grupe iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina još uvek najpopularnije među starijim i mlađim generacijama. Naša misija je da ponudimo nezaboravne koncerte koji daju novu formu najvećim rock klasicima, u predstavi koja oduševljava i privlači publiku svih uzrasta. “ ističu kreatori projekta.

Prodaja ulaznica za rock-simfonijski spektakl počinje u ponedeljak 12. februara u 11 časova na online platformama efinity.rs i mtsdvorana.rs, kao i na blagajni MTS Dvorane. Cena ulaznica zavisi od sektora sedenja i kreće se od 3.600 do 4.900 dinara.

Flajer za Symphonika on the Rock

Flajer za Symphonika on the Rock

Slična dešavanja


Mts Dvorana dešavanja