Queen Symphony Sensation

Vreme:

28–29. april 2024.

21:00

Slika za Queen Symphony Sensation

Poslednja izmena: 26. apr 2024.

Queen Sensation sa simfonijskim orkestrom i horom, prvi put u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu 28. i 29. aprila.

Nakon rasprodatih koncerata u Ljubljani, Splitu, Rijeci i Beogradu, za Queen Sensation na redu je i Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu. Prvi koncert je rasprodat za samo nekoliko dana, a kako i ne bi kada ovaj nezaboravan nastup donosi spoj simfonijskog orkestra i hora i svetski priznatog tribute benda Queen Sensation, koji je samo u Nemačkoj i Brazilu održao više od 200 koncerata.

Queen Sensation svira hitove grupe Queen još od 2017. godine. Do sada, uspeli su da napune gotovo sve evropske koncertne dvorane, a postali su omiljeni na teritoriji Kine, Rusije i severne Amerike. „Show Must Go On“, „Bohemian Rhapsody“, „Under Pressure“, „I Want to Break Free“, „A Kind of Magic“ su samo neki od hitova koje ćete čuti uživo, u spektakularnim aranžmanima.

Na koncertu u Novom Sadu vas, pored članova svetski priznatog Queen Sensation očekuje i 45 članova Simfonijskog orkestra, hor Muzikon na čelu sa Milošem Jovanovićem a čućete i opersku pevačicu Jovanu Čurović.

Uživajte u magiji najvećih hitova grupe Queen i Fredija Merkjurija, koji su osvojili publiku širom sveta!

Deo atmosfere sa rasprodatog koncerta u Ljubljani možete videti na linku:

Ulaznice po ceni od 2400 do 3200 RSD u prodaji su na blagajni Srpskog narodnog pozorišta kao i online na .

Radno vreme blagajne SNP: RADNIM DANOM od 10.00 do početka poslednje predstave, SUBOTOM od 14 časova do početka poslednje predstave, NEDELjOM, ukoliko ima predstave - od 17.00 do početka predstave.

Slična dešavanja


Srpsko narodno pozorište dešavanja

Nema više ništa :(