Natural Mystic Reggae Festival 2024

Vreme:

19–21. jul 2024.

Mesto:

Ždreban

Gornji Milanovac

Ždreban
Slika za Natural Mystic Reggae Festival 2024

Poslednja izmena: 2. jul 2024.

Još jedan Natural Mystic Reggae Festival je pred nama. Pridružite nam se od 19. do 21. jula 2024. na dobro poznatoj lokaciji, brdo Ždreban, Gornji Milanovac, Srbija. Ove godine u nešto drugačijem formatu! Po prvi put do sada, festival će se održati na dve odvojene bine! Na Sound System Yard-u će biti moćni 4-scoops sound system, koji za ovu priliku donosi ekipa iz Slovenije, okupljena oko Roots In The Woods festivala, gde će nastupati DJ-evi i MC-jevi. Dok je main stage rezervisan za 8 live koncerata i nastupe pojedinih pevača. Program se neće preklapati pa ćete moći da ispratite sve nastupe.

Jedanaestu godinu za redom, na trodnevno mistično putovanje povešće vas: Wicked Dub Division, Sr. Wilson & Badalonians Sound, Donovan Kingjay & Soulcraft Rockers, Dub Tribe Rising, Ranks & Knabberdub, Raggalution, Hornsman Coyote, Haris Pilton, Tadiman, Mexican Stepper, Evolution Groove, Dečja Radost, Geto Rudi i mnogi drugi. Kompletan program izvođača možete pronaći na našem sajtu: www.naturalmystic.info.

 

Svim posetiocima će i ove godine na raspolaganju biti kamp koji je smešten u debeloj hladovini ždrebanske šume, tuševi u okviru kampa, zatim, parking nedaleko od same lokacije, kuhinja koja će raditi gotovo 24h, i suvenir šop da ne odete bez uspomene. Pored toga možete uživati u dodatnim aktivnostima kao što su likovna, muzička i ekološka radionica, joga, ali i program namenjen za naše najmlađe goste o kojima će se brinuti naše animatorke.

 

Jedinstveno za Natural Mystic ove godine je to da su cene karata zasnovane na donacijama. Posetioci će imati opciju da biraju cenu trodnevne karte u iznosima od 500, 1000 ili 2000 dinara (4, 8 ili 16 eur). Time doprinosite da program za 2025.godinu bude još jači, a uslovi u kampu još bolji!

Vidimo se uskoro na Ždrebanu!

Jedna ljubav, Jedna Familija, Jedan Festival

Facebook https://www.facebook.com/Natural.Mystic.Fest

You tube www.youtube.com/@naturalmysticfestival6103

Flajer za Natural Mystic Reggae Festival 2024

Flajer za Natural Mystic Reggae Festival 2024

Slična dešavanja


Ždreban dešavanja

Nema više ništa :(