Music Reactions Indoor Rave: March

Vreme:

petak / 15. mar 2024.

23:00

Mesto:

Hangar Luka Beograd

Beograd

Hangar Luka Beograd
Slika za Music Reactions Indoor Rave: March

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Music Reactions Indoor Rave dolazi snažno i odlučno u petak, 15. marta 2024. godine, u Hangar Stage 3 Luke Beograd!

Očekuje vas noć ispunjena snažnim naletima euforije, ekstaze i plesa u poznatom prostoru Hangar Stage 3. Naša karakteristična, brutalna produkcija i vrhunski zvuk ponovno će doći do izražaja, kreirajući atmosferu koja je neponovljiva. Uz naš standardno pažljivo odabrani lajnap, okupiće se najbolji i najentuzijastičniji rejveri u gradu.

Prvi put u Beogradu nastupiće tri dame: Varya Karpova, Wallis i LESSSS, uz podršku našeg rezidenta RARa.

Varya Karpova će vas provesti kroz lavirinte svoje muzičke kreativnosti, spajajući tvrdi tehno sa zavodljivim zvucima drugih žanrova. Trake u njenoj produkciji su postale veliki hitovi na etiketama kao što su Possession, RAW i Techno Germany.

Wallis, talentovana producentkinja i miks majstor iz Berlina će vas odvesti na vrtoglavu vožnju kroz zvučne pejzaže koji se neprestano transformišu. Njena muzika opčinjava svojim intenzitetom.

LESSSS je DJ i producentkinja koja je reputaciju stekla kroz francusku i evropsku tehno scenu. Njeno bogato znanje kao diplomiranog inženjera zvuka i autentičan izbor muzike u klubovima stvaraju visoko/energetske setove, po kojim je poznata.

RAR, lokalni heroj, koosnivač organizacije Music Reactions, široko je poznat po eklektičnim setovima u kojima odvažno spaja različite žanrove, donoseći svežu dinamiku na rejv scenu.

Slična dešavanja


Hangar Luka Beograd dešavanja