MAGLA .. 16 Hour Day Party: Philippa Pacho (SWE)

Vreme:

nedelja / 30. jun 2024.

06:00

Mesto:

Para klub

Beograd

Para klub
Slika za MAGLA .. 16 Hour Day Party: Philippa Pacho (SWE)

Poslednja izmena: 29. jun 2024.

Da li vam dnevni rejv u trajanju od 16h zvuči kao Berlin ili ipak nešto što možete pronaći u Beogradu? 30. juna, party brand МАГЛА vam pruža upravo to! Ukoliko se pitate gde se održava ovaj party, odgovor vas čeka u ovom članku!

Od svog osnivanja, МАГЛА teži da okupi ljubitelje techno kulture u jedan siguran prostor gde se umetničko izražavanje ne osuđuje i već slavi. Upravo ovde se susreću strastveni ljubitelji žanra, raznovrsni umetnici koji se inspirišu kroz ritam.

Očekujte atmosferu punu dima sa minimalnim svetlom - sa ciljem da se naši posetioci prepuste svim čarima koje techno pruža. Žurka počinje u 06:00 ujutro i traje sve do 22:00, a za one koji ne mogu da ostanu sve vreme, ovde se nalazi i timetable kako biste organizovali svoju posetu.

Za sve one koji vikendom ne mogu ostati dugo, mi stvaramo noćni život nedeljom. Dođite da zajedno stvaramo zajednicu koja ne samo da razume, već iskreno slavi sve što techno muzika može da ponudi.

U srcu Beograda, na urbanom street corneru Cetinjska 15 očekujte nezaboravni događaj.

Na lineupu se nalaze naša gošća iz Berlina, osnivačica lejbla positivesource, Philippa Pacho, rezident Drugstora, Filip Xavi, kao i lokalni talenti: Alekssa, Impedance, Lollipop Janosz, Vrag i Knower.

Pozivamo vas na dnevni rejv u klubu Para, koji mnogi poznaju kao Dim, od 06:00 ujutro do 22:00 naveče, da zajedno doživimo jedinstveni event.

Flajer za MAGLA .. 16 Hour Day Party: Philippa Pacho (SWE)

Flajer za MAGLA .. 16 Hour Day Party: Philippa Pacho (SWE)

Slična dešavanja


Para klub dešavanja

Nema više ništa :(