Los Mambo Jambo (ESP)

Vreme:

četvrtak / 20. jun 2024.

21:00

Slika za Los Mambo Jambo (ESP)

Poslednja izmena: 12. jun 2024.

Od svog osnivanja 2009. godine, Los Mambo Jambo je osvojio srca publike širom Evrope svojim karakterističnim zvukom i energičnim nastupima. Sastav čine Dani Nel Lo na saksofonu, Dani Baraldés na gitari, Ivan Kovačević na basu i Anton Jarl za bubnjevima.

Njihov treći studijski album "Jambology" (Buenritmo records, 2016) predstavlja savršen spoj akcije, igre i egzotike, što je postalo prepoznatljivo za ovaj bend. Repertoar, koji se sastoji od originalnih kompozicija, obećava veče puno energije i nezaboravnih trenutaka za sve ljubitelje rokenrola.

Los Mambo Jambo je dokazao da instrumentalna muzika govori univerzalnim jezikom, menjajući zauvek špansku rokenrol scenu sa svojim karakterističnim zvukom koji su nazvali "Sonido Jambofónico".

Atmosfera njihovih nastupa neodoljivo podseća na energiju i dinamiku karakterističnu za Tarantinove filmove, gde muzika ima ključnu ulogu u stvaranju nezaboravnog doživljaja.

Los Mambo Jambo će nastupiti i u: Užicu 20. juna (Gradski kulturni centar), Kragujevcu 21. juna (SKC), Beogradu 22. juna (Elektropionir) i Novom Sada: 23. juna (GERILA BAR)

Slična dešavanja


GKC - Gradski kulturni centar Užice dešavanja

Nema više ništa :(