KONTAKT 24

Vreme:

21–23. mart 2024.

Slika za KONTAKT 24

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se osmi put u Beogradu. #Kontakt24 očekuje nas od 21. do 23. marta 2024. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak #Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.

Revijalni koncertni program Kontakt konferencije i showcase festivala svake godine donosi notu ekskluzive u popkulturnim okvirima. Tako će biti i na osmom Kontaktu.

KOIKOI @ KONTAKT // Dorćol Platz // 22. mart
JARBOLI @ KONTAKT // Dorćol Platz // 23. mart
NENO BELAN @ KONTAKT // Dom omladine, Amerikana // 21. mart
LETU ŠTUKE @ KONTAKT // Dom omladine, Amerikana // 22. mart
BOJANA VUNTURIŠEVIĆ @ KONTAKT // Dom omladine, Amerikana // 23. mart

Kada se govori o beogradskim bendovima koji su menjali lice grada i muzičkih tokova, JARBOLI su neizbežni. Osam godina nisu nastupali uživo, ali vreme je. I očekujemo ih na osmom Kontaktu. Veliki je i značajan povod njihove nove koncertne priče: 25 godina albuma ,,Dobrodošli". Jarboli će nastupiti u Dorćol Platzu, 23. marta 2024.

Koncerti BOJANE VUNTURIŠEVIĆ nisu česti, ali često nije dovoljan samo jedan kako bi se zadovoljile strasti njene sve brojnije publike. Umetnica koja je rokerski stav i energiju unela među TikTok generaciju, generaciju "Z", na poseban način simboliše aktuelnu muziku koja se obraća starijim generacijama otvorenim za eksperimente i onim mlađim kojima live koncerti nisu deo svakodnevnog lifestyle-a. Ali Bojanine nastupe ne propuštaju. Glas pomirenja generacija. To je Bojana. Nastupiće na osmom Kontaktu 23. marta 2024. u Domu omladine Beograda.

Kada smo kod generacijskih bendova, prva asocijacija jeste KOIKOI , najtraženiji bend u regionu tokom protekle godine. Obišli su Evropu tokom 2023, a s početka proleća će svu sublimiranu energiju da podele na Kontaktu sa domaćom publikom, regionalnim promoterima će još jednom pokazati zašto su na vrhu interesovanja njihovih kolega, a gostima iz Evrope koji budu posetili novo izdanje Kontakta poželeti najžešću muzičku dobrodošlicu u balkanski muzički svet. Njihov nastup u revijalnom delu programa osmog Kontakta doživećemo u Dorćol Platzu 22. marta 2024.

Kako je Kontakt okrenut regionalnim artistima, i ove godine će biti prisutni predstavnice Hrvatske - NENO BELAN & FIUMENS i Bosne i Hercegovine - LETU ŠTUKE . Glas ovih bendova odjekuje kroz generacije koje su stasavele u bivšoj Jugoslaviji. BELAN na Kontakt donosi primorski polet, ŠTUKE kopnenu zbilju kršnih krajeva. I kompletiraće muzički krajolik novog KONTAKTA. Neno Belan u Domu omladine nastupa 21. marta 2024, a Letu Štuke 22. marta.

Ulaznice za sve koncerte su u prodaji u Anti Shopu (Cetinjska 15, Beograd). Kontakt dolazi prirodno.

Flajer za KONTAKT 24

Flajer za KONTAKT 24

Slična dešavanja