E-play

Vreme:

petak / 5. apr 2024.

21:00

Mesto:

Klub Fest

Beograd

Klub Fest
Slika za E-play

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

E-play sutra u klubu Fest

Grupa E-play, sinonim za energične nastupe i zarazne melodije, najavljuje svoj nastup u klubu Fest u Beogradu 5.aprila. Ovaj događaj će biti nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje kvalitetne muzike.

E-play, čiji je muzički opus ispunjen hitovima koji osvajaju srca publike, trenutno se nalazi u procesu snimanja novog spota za pesmu "Osmeh". Lokacije snimanja se prostiru širom Srbije, a jedno od izabranih mesta je i klub Sinnerman, poznat po svojoj spektakularnoj atmosferi i najlepšem pogledu u Beogradu. Ovaj klub će poslužiti kao kulisa za stvaranje magije koja će se odraziti i na sam koncert na Festu.

Klub Fest će biti domaćin nezaboravnog sutrašnjeg nastupa grupe E-play, gde će publika imati priliku da uživa u širokom spektru njihovih hitova. Od nezaboravnih numera koje su obeležile njihovu karijeru do novih pesama koje će osvojiti srca ljubitelja dobrog zvuka, očekuje se da će koncert biti prava poslastica za sve ljubitelje kvalitetne muzike.

Bend  je na svom instagram nalogu napisao da prekida snimanje spota da bi pozvao publiku na predstojeće koncerte. Posle Festa bend se može čuti i videti u Jagodini 6. aprila, a zatim i u Kruševcu 12. aprila.

Slična dešavanja


Klub Fest dešavanja

Nema više ništa :(