Čupin memorijal: Najvažnije je biti zdrav

Vreme:

četvrtak / 13. jun 2024.

20:30

Slika za Čupin memorijal: Najvažnije je biti zdrav

Poslednja izmena: 27. maj 2024.

Ovogodišnji ČUPIN MEMORIJAL "NAJVAŽNIJE JE BITI ZDRAV", održava se u četvrtak, 13. juna u dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovini) i biće humanitarnog karaktera, za pomoć malom sugrađaninu Dimitriju Todoroviću.

Zoran Radosavljević Čupa je bio dugogodišnji basista grupe Galija, direktor NKCa, poznat kao sjajan muzičar i veliki humanista. Preminuo je 2004. godine, a od 2005. godine se organizuju memorijalni koncerti i u njegovu čast skoro 20 godina, na završnici svakog koncerta, u ponoć, “kuca na vrata raja”.

Učesnici ovogodišnjeg Memorijala su bendovi:

557
GORA,
MULJ,
OFFLOAD
Y.O.X.

Ulaz na memorijalni koncert je besplatan. Na ulazu u koncertni prostor biće postavljena kutija za sakupljanje priloga za pomoć malom Dimitriju kome su potrebna sredstva za operaciju u Americi, transplantaciju koštane srži u Srbiji, imunoterapiju...

Svi ljudi dobre volje koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, a hteli bi da pomognu Dimitriju Todoroviću da ponovo pobedi protivnika jačeg od sebe, mogu poslati SMS sa brojem 248 na 3800. Na samom koncertu će biti organizovana i lutrija, da još više novca skupimo za Dimitrija.

Organizatori Čupinog memorijala su NKC i Udruženje građana Balkanrock.

Koncert počinje tačno u 20.30 časova.

Slična dešavanja


Dvorište Univerziteta – Banovina dešavanja