Art front 2 festival

Vreme:

15–17. avgust 2024.

Mesto:

Hipodrom

Sremska Mitrovica

Hipodrom
Slika za Art front 2 festival

Poslednja izmena: 2. jul 2024.

Stereo Mc's, Roni Size, Buč Kesidi, Konstrakta, Letu Štuke I mnogi drugi na hipodromu u Sremskoj Mitrovici Od 15. Do 17. avgusta 2024.

Art front 2 festival u sremsku mitrovicu dovodi prvi tim i regionalnih i svetskih izvođača

Sremska Mitrovica dugo nije bila na festivalskoj mapi regiona, do prošle godine, kada je pokrenut Art Front festival. Na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici od 15. do 17. avgusta 2024. godine očekuje nas ART FRONT 2, raskošna trodnevna manifestacija sa listom izvođača koja parira najatraktivnijim muzičkim festivalima, ne samo u regionu, već i šire.

Koncept Art Front festivala je takav da je okrenut svim generacijama i ukusima, te će ova tri avgustovska dana biti pravi praznik muzike i zajedništva.

Art Front program po danima:

Četvrtak, 15. avgust: Marko Louis, Vlatko Stefanovski Trio, Barcelona Gipsy BalKan Orchestra
Petak, 16. avgust: TBF, Konstrakta, Stereo MC's
Subota, 17. avgust: Bojana Vunturišević, Buč Kesidi, Letu Štuke i Roni Size

Dnevne ulaznice dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara na Ticket Vision prodajnim mestima i na tickets.rs, a u prodaji je i festivalski komplet po ceni od 3.500 dinara.

Udruženje građana Art Front okuplja Mitrovčane sa zajedničkim ciljem osnaživanja kulturne scene grada, kao i promociju društveno aktivnog načina života. Od svog osnivanja u septembru 2022, Art Front je realizovao na desetine umetničkih i kulturnih zbivanja koja su značajno propraćena u javnosti i izuzetno dobro primljena od strane lokalne zajednice. Saradnju sa promoterskom kućom Odličan Hrčak ostvarili su od samog početka, pre svega u zajedničkom prepoznavanju važnosti decentralizacije kulturne scene. Zajedno će i ovog avgusta Sremsku Mitrovicu smestiti na važno mesto kulturne turističke mape i susreta generacija.

Flajer za Art front 2 festival

Flajer za Art front 2 festival

Slična dešavanja


Hipodrom dešavanja

Nema više ništa :(