Wind Rock Fest 2024

Vreme:

18–20. jul 2024.

Mesto:

Gradsko jezero

Vršac

Gradsko jezero
Slika za Wind Rock Fest 2024

Poslednja izmena: 1. jul 2024.

Ovogodišnji, šesti po redu, Wind rock fest biće održan od 18. do 20. jula na vršačkom jezeru. Ubeležite datum ovogodišnjeg druženja, jer vas kraj jezera očekuje stvarno dobra atmosfera!

Četvrtak (18.07.) i dalje ostaje namenjem mladim i neafirmisanim bendovima, koji će imati priliku da se kroz, sada već tradicionalni, „Wind rock Up“, predstave publici, takmiče se, ali i promovišu svoju muziku i bend. Ove godine, priliku da nam se predstave imaće Red Danger ( Negotin ), David i Golijati ( Beograd ), Deformitet ( Selenča ), Conspiracy ( Skoplje, Severna Makedonija ), Fraktal ( Kragujevac ), The Bandits ( Temišvar, Rumunija ), Mustang ( Mostar, BiH ) i Promonael ( Bački Petrovac ) . Kruna prvog festivalskog dana biće koncert benda Ortodox Celts, čime nastavljamo praksu da ovo takmičenje zatvorimo sa jednim velikim imenom sa domaće scene.

Program u petak (19.07.), otvara Treća smena iz Kruševca, prošlogodišnji pobednici „Wind Rock UP“-a. Energični nastupi, jaki rifovi, novi album i 15 godina postojanja, je dovoljan razlog da dođete i proslavite zajedno sa bendom Mortal Kombat! Za sve Vas koji niste čuli i doživeli nastup Brkova u Vršcu, ponovićemo ovaj doživljaj, a sve u sklopu proslave 20 – og rođendana benda! Drugi festivalski dan, privešćemo kraju nešto laganijim zvukom još jednog legendarnog benda, Galije.

U bogat program subote (20.07.), u ritmu panka i irske muzike, uvešće nas Scordisci. Nakon njih, nastavljamo dosta energično uz još jedan punk bend - Neprijatelj Prelazi Zeku koji će novim albumom „Krv, Suze, Nojz“ zagrejati atmosferu na jezeru. Za sve ljubitelje hard rok muzike, i benda AC/DC, atmosferu i zvuk ovog legendarnog benda publici na jezeru predstaviće BandX ! Tako zagrejani dočekujemo Gobline da razdrmaju festival u svom poznatom fazonu. Za kraj večeri ostavili smo spektakl – Alen Islamović sa svojim bendom izvešće hitove Bijelog Dugmeta i Divljih Jagoda!

Kamp

Zbog velikog prošlogodišnjeg interesovanja za kampovanje pokraj jezera tokom trajanja festivala, organizacija je odlučila da proširi ovogodišnji kamp. Sa dosadašnjih 50-ak šatorskih mesta, kapacitet se povećava na 80 šatorskih mesta. Sve detalje, kao i prijave za kamp, ići će preko stranica na mrežama - Facebook i Instagram

Volonteri

Kako naš festival iz godine u godinu raste povećava se i potreba za angažovanjem većeg broja ljudi. Pored naših starih volontera ove godine raspisujemo konkurs za angažovanje novih mladih ljudi koji žele da saznaju kako je biti sa druge, organizacione, strane festivala. Prijave će se primati na mejl festivala windrockfest@gmail. com sa naznakom volonter. Potrebno je dostaviti sledeće podatke: ime i prezime, godina rođenja, kontakt telefon i par rečenica o tome zašto žele da postanu volonteri na WRF-u.

Vidimo se na jezeru, dobrodošli u Vršac !

Ulaznice su dostupne na sajtu tickets.rs, kao i na svim njihovim prodajnim mestima.

Za sve informacije oko festivala, pratite nas:
Facebook: https://www.facebook.com/pg/WindRockFest
Instagram: @wind_rock_fest

https://windrockfest.com/

Flajer za Wind Rock Fest 2024

Flajer za Wind Rock Fest 2024

Slična dešavanja


Gradsko jezero dešavanja

Nema više ništa :(