Verknipt Croatia Holiday Festival

Vreme:

30. jun – 4. jul 2024.

Mesto:

Plaža Zrće

Ostrvo Pag

Plaža Zrće
Slika za Verknipt Croatia Holiday Festival

Poslednja izmena: 14. jun 2024.

Pet pozornica u pet dana, s preko 60 izvođača na čak 18 dnevnih i noćnih partija, vizualni spektakl, intenzitet i energija - sve je spremno za novi festival, prvo Verknipt Croatia izdanje! 

Najava prvog Verknipt Croatia Holiday Festivala koji će se održati na Zrću od 30.06. – 04.07. obećava jedinstven spoj rave energije i odmora na plaži, što je dovoljan razlog da tisuće mladih iz cijele Europe, ali i svijeta isplaniraju dolazak na našu obalu i prije nego je cijeli line up objavljen.

Kao jedan od najvećih organizatora u svijetu koji rasprodaje događaje za 40.000 posjetitelja u samo jednom danu, nizozemski Verknipt u Hrvatsku će osim nove publike dovesti etablirana imena i nove talente hard techno scene. Zvuk je to koji u ovoj godini u našoj regiji doživljava infiltraciju iz undergrounda u mainstream i sve više preuzima glavnu ulogu na festivalskoj sceni.

Program i izvođači

Bogati program unutar pet dana uključuje pool i boat partije tijekom dana te noćne nastupe izvođača kao što su DION, 6EJOU Live, Raxeller, Luciid, T78, Creeds, Basswell i Oguz, talente poput Hadesa, Cristobal Pescea, Xenije, OMAKS i Fantasme. Program se odvija u najpoznatijim klubovima na Zrću: NOA, Nomad, Kalypso i Aquarius.

Festival počinje u nedjelju, 30. lipnja, u klubu Noa gdje, između ostalih, nastupaju Nina Bender, O.B.I.T78 kao Activator te u Kalypsu u kojem će nastupiti Hades, KNTRLVRLST, Negativ, Zoe Zett i mnogi drugi. Prvi tjedan srpnja, u ponedjeljak kreće prvim pool i boat partijima, dok se za večernji dio u Kalypsu nastavlja ludilo uz zvijezde: CARV, OMAKS i OGUZ, a vrata otvara i klub Aquarius gdje nastupaju FRANKY - B, 6EJOU, KØZLØV i mnogi drugi!

Detaljnu satnicu i line-up provjerite na https://verkniptcroatia.org/line-up/

Regionalne ulaznice

U rekordnom roku prodane su i early bird te nakon toga i standardne festivalske ulaznice, pa je organizator sada u prodaju pustio posljednji kontingent povoljnijih ulaznica za regiju po cijeni od 99 eura. Osim festivalskih dostupne su i dnevne ulaznice.

Sve informacije o ulaznicama mogu se pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Verknipt eventi broje više od 200.000 posjetitelja diljem svijeta i osim u Nizozemskoj održavaju se u Španjolskoj, Poljskoj, Mađarskoj, Italiji, Portugalu, Turskoj, Kolumbiji i Čileu, te najavljuju širenje na Brazil i Australiju. Organizator raskošnom produkcijom i bogatim programom želi pokazati najbolje od scene, jer na Verknipt Croatia Holiday Festival stiže nova generacija rejvera koja će kombinacijom plesa, nabrijanog ritma i energije na Zrću stvoriti najluđe uspomene.

Flajer za Verknipt Croatia Holiday Festival

Flajer za Verknipt Croatia Holiday Festival

Slična dešavanja