Sunshine

Vreme:

petak / 5. apr 2024.

21:00

Mesto:

Dom kulture Novi Sad

Novi Sad

Dom kulture Novi Sad
Slika za Sunshine

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Sunshine u Novom Sadu: Veče kada se slavi muzika  

Sa velikim zadovoljstvom i nestrpljenjem najavljujemo da će bend Sunshine nastupiti 5. aprila u nvosadskom Domu kulture ! Poznati po svojim hitovima kao što su “ Misli mene gone”, “Žaklina traži sponzora”, “Kokane" i "Da li sam", Sunshine obećava noć nezaboravne muzike i energije.  

Nedavno su objavili svoju novu pesmu "F NP ", koja je će se naći na predstojećem albumu “Vortex” čiji se izlazak očekuje u toku ove godine. Nakon nastupa pred par hiljada ljudi na SPENS-u u okviru Rock Marathona, koji su imali u novembru 2023. godine, Sunshine se vraća u Novi Sad spremniji nego ikada da publici pruži nezaboravnu noć. Sunshine je poznat po svojim energičnim nastupima i sposobnosti da stvore nezaboravno iskustvo za sve prisutne , a n jihovi koncerti su mesto gde se spaja ljubav prema muzici i neverovatna atmosfera.  

SUNSHINE - FNP (OFFICIAL VIDEO):    

Pridružite nam se u Domu kulture 5. aprila da zajedno uživamo u muzici koja je oblikovala generacije i nastavlja da oduševljava nove fanove. Bilo da ste dugogodišnji obožavalac ili tek otkrivate čari ovog izuzetnog benda, sigurni smo da vas očekuje nezaboravn o veče .  

Ulaznice u OGRANIČENOM broju su dostupne na svim poznatim prodajnim mestima Gigstixa, kao i online : https://new.gigstix.com/event/sunshine-novi-sad-05-april-2024/     Ne propustite priliku da budete deo ovog muzičkog spektakla!  

Foto: Moć muzike - Marina Pešić
Dizajn: Alek    

******

Datum i vreme: Petak, 05. april u 22h Adresa: Ignjta Pavlasa 2-4, Novi Sad

Cena ulaznice:
ULAZNICA: 1.500 RSD
NAJBOLJI PRIJATELJ (2 ulaznice): 2.300 RSD
OKUPI EKIPU (4 ulaznice): 4.800 RSD  

Broj telefona za informacije i rezervacije je dostupan od 11h do 16h: +381 63 54 54 95 *U slučaju da ne dobijete vezu, pošaljite poruku putem SMS ili Vibera i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti. Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 22h.

Slična dešavanja


Dom kulture Novi Sad dešavanja

Nema više ništa :(