Scordisci

Vreme:

petak / 15. mar 2024.

21:00

Mesto:

AKC Fuzz

Niš

AKC Fuzz
Slika za Scordisci

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Pripremite se za dve sjajne večeri uz jedan od najupečatljivijih bendova naše scene - Scordisci! Nakon nedavno održanog spektakularnog događaja, kojim je bend obeležio 10 godina postojanja, vraćamo se sa dva nova koncerta koji obećavaju da će vas ostaviti bez daha.    

Prvi događaj:  
Datum: 15.03.2024.
Lokacija: AKC Fuzz klub, Niš
Ulaznice: 400 RSD u pretprodaji (pivara Komitet), 600 RSD na veče koncerta    

Drugi događaj:  
Datum: 16.03.2024.
Lokacija: Punk Rock caffe, Smederevska Palanka
Ulaz: besplatan!    

Spremite se da uživate u autentičnom zvuku benda Scordisci, čiji su nastupi sinonim za energiju, bunt i autentičnost. Ove dve večeri obećavaju da će biti više od običnog koncerta - biće to prava irska punk avantura koja će vas obuzeti i neće vas pustiti sve do samog kraja.    

Prva destinacija je AKC Fuzz klub u Nišu, gde ćemo se okupiti 15. marta, dok nas sledećeg dana, 16. marta, čeka isto toliko uzbudljivih trenutaka u Punk Rock caffe-u u Smederevskoj Palanci. Oba događaja uključiće i nastup benda Garage Band, čiji vatreni zvuk i interpretacija pesama The Clash garantuju nezaboravno iskustvo, dok će nišku svirku otvoriti mladi, lokalni, rock bend Opproprium!  

I ne zaboravite, ovo je i vreme da proslavimo Dan svetog Patrika, praznik koji se širom sveta slavi kao simbol irske kulture i nasleđa. Sveti Patrik, zaštitnik Irske, poznat je po tome što je u 5. veku širio hrišćanstvo širom Irske, a danas je njegov praznik sinonim za veselje, tradicionalnu muziku i ples, kao i za zelenu boju koja krasi mnoge proslave širom sveta.    

Povedite svoje prijatelje, spremite se da uživate u trenucima koji će ostati urezani u vaša srca i duše. Ovo su večeri koje ne smete propustiti!    

\Vidimo se na koncertima!

Slična dešavanja


AKC Fuzz dešavanja

Nema više ništa :(