Savršeni Marginalci

Vreme:

četvrtak / 14. mar 2024.

21:00

Mesto:

SKCNS Fabrika

Novi Sad

SKCNS Fabrika
Slika za Savršeni Marginalci

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Novi bend, stari hitovi: Savršeni Marginalci donose Hladno pivo u Novi Sad!  

Uzbudljiva vest za sve ljubitelje dobrog starog punka u Novom Sadu! Da li ste spremni za pravu muzičku poslasticu?  

Zoki (gitara), Suba (bubnjevi) i Šoki (bas gitara), originalni i omiljeni članovi legendarnog regionalnog benda Hladno pivo, koji su ostavili neizbrisiv trag u poslednjih 30 godina, udružili su snage sa Krmpom, članom energičnog benda Deafness By Noize. Zajedno formiraju novi, snažni punk sastav - Savršeni marginalci.  

Ovaj bend je odgovor na vapaje vernih fanova, željnih hitova sa prva tri albuma Hladnog piva, i obećava da će vas povesti na nezaboravno putovanje kroz vreme i emocije. Savršeni marginalci već su ostavili neizbrisiv trag na sceni, sa koncertima u Rijeci, Zagrebu i Kranju koji su bili brzo rasprodati, a hrvatski mediji su ih opisali kao koncerte koji ostaju upamćeni zauvek. Sada je red na Novi Sad, grad sa kojim Hladno pivo deli posebnu vezu. Upravo su Novi Sad izabrali za mesto svog prvog nastupa u Srbiji, što obećava ne samo muzički spektakl, već i povratak u prošlost uz voljene pesme.  

Pripremite se da uživate u pesmama poput "Ne volim te", "Šank", "Rigoleto", "Pjevajte nešto ljubavno", "Fur immer punk", "Trening za umiranj", "Buba švabe", "Sarma" i mnogim drugima sa albuma “Džinovski”, “G.A.D.” i “Desetka”. Savršeni marginalci su spremili set listu od oko 40 pesama, što znači da vas čeka dva sata čistog, nezaboravnog punka.  

Ne propustite priliku da budete deo ovog istorijskog trenutka. Budite ekskluzivno među prvima koji će uživati u nastupu Savršenih marginalaca u Srbiji, 14. marta, u novosadskoj Fabrici. Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.500 rsd dostupne su na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i online na https://new.gigstix.com/.  

Ovo je više od koncerta - ovo je prilika da budete deo muzičke istorije!  

Flajer za Savršeni Marginalci

Flajer za Savršeni Marginalci

Slična dešavanja


SKCNS Fabrika dešavanja