Rocking with YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA :: YU GRUPA

Vreme:

četvrtak / 31. okt 2024.

21:00

Mesto:

Mts Dvorana

Beograd

Mts Dvorana
Slika za Rocking with YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA :: YU GRUPA

Poslednja izmena: 1. maj 2024.

Jedan od najdugovečnijih bendova na ovim prostorima, legendarna YU Grupa održaće ove jeseni prvi put koncert u mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, time obeležavajući karijeru dugu 54 godine. Veliki koncert pod sloganom; „ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA“ biće održan 31. oktobra.
 
Kako navode iz benda, spremajući se za jesenji spektakl u kultnoj Dvorani, planiraju koncert upotpunjen brass sekcijom i udaračima. „To je ideja koja se dugo kuvala u nama“, poručuju.
 
Članovi benda Žika, Dragi i Petar Jelić ističu da ih za trenutno najakustičniju Dvoranu vezuju divna sećanja, te da joj se rado vraćaju:  „Ono što je posebno bitno i nama neizmerno drago je da se vraćamo u prostor koji je bio izuzetno važan kulturni objekat u vreme kada smo počinjali, a to je mts Dvorana (bivša Dvoranaa Doma sindikata) za koji nas vezuju prelepe i mnogobrojne uspomene“.
 
Pozivajući publiku na jesenje muzičko druženje članovi čuvenog benda dodaju: „Dobrodošli ste da se zajedno radujemo prošlosti, sadašnjosti ali i da se zajedno dobrom svirkom nesmešimo budućnosti, u kom god nas ona pravcu odvela. Vaša YU Grupa“.
 
KUPOVINA KARATA ZA KONCERT JE POČELA NA MTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE

Slična dešavanja


Mts Dvorana dešavanja