Prvojanuarski TRIPTIH

Vreme:

ponedeljak / 1. jan 2024.

Slika za Prvojanuarski TRIPTIH

Poslednja izmena: 11. jun 2024.

Prvog dana januara 2024. godine u Elektropionir Skreč Majstor Ljuban sa svojom ekipom priređuje PRVOJANUARSKI TRIPTIH .

Slažu ga u Elektropioniru slažu Skreč majstor Ljuban lično, Zauvar i DJ Kopri.

ZAUVAR, kao projekat u nastajanju, se nalazi na tromeđi basa, bubnja i skreča gde svaka strana vajdi. Vrti se oko muzike a i muzika se vrti. Zvuči kao ad hoc hip-hop, kao breakbeat, nekad jazz. Članovi ovog benda, ili bolje, družine dolaze svako sa svoje strane, a donose široku ljubav prema muzici.

Muzika koju Zauvar donosi je nepredvidiva, ali i uslovljena. Uslovljena vajbom ljudi, vajbom mesta i horoskopom. A može zazvučati kao prirodni fenomen poput talasa (novih i starih).Videc i Kecman su odgovorni za ritam sekciju preko koje Ljuban srečuje i pušta razne semplove tako da se dobija šarenolik muzički kolaž.

SKREČ MAJSTOR LJUBAN bavi se DJingom od početka 2001. godine, ali se bavi skrečom od 2005. Hip Hop i Big Beat ritmovi u kombinaciji sa semplovima dečje muzike i Ex Yu rock i folk semplovima dominiraju njegovim muzičkim izrazom. Skreč Majstor Ljuban je dobro poznat na underground sceni po svojim improviziranim jam sessionima sa brojnim muzičarima. Njegov eklektički stil, koji je ukorijenjen u igri sa žanrovima i šašavim semplovima, smešta ga među DJ komičare.

Koprivica Zvonimir poznatiji kao DJ K OPRI iskusno hara beogradskim klubovima već 13 (slovima: trinaest) godina. Poštuje starije, a kapira mlađe, zavrti se tip-hop, hip-hop, illbient, downtempo, electro, ebm, idm, techno, breakbeat, a ni ostali žanrovi i podžanrovi mu nisu strani. Ovaj čova istopiće densflor i voziti vas dugo kroz noć, a provod je zagarantovan!

Ulaz: 600 dinara (samo na veče koncerta, nema ih u pretprodaji).

Slična dešavanja