Negative i Kika

Vreme:

četvrtak / 16. maj 2024.

21:00

Mesto:

Dom kulture Novi Sad

Novi Sad

Dom kulture Novi Sad
Slika za Negative i Kika

Poslednja izmena: 17. apr 2024.

Dvostruki užitak: Negative i Kika donose magiju novosadskom Domu kulture

Nakon dva vrlo uspešna koncerta u Domu kulture, Negativ se u četvrtak, 16. maja vraća na istu binu, sa željom da vam priredi još jedno nezaboravno veče.

Bend koji je sinonim za strastvene stihove, snažnu energiju ali i emotivne melodije, vraća se u Novi Sad da vas ponese na nezaboravno muzičko putovanje. Sa njihovim zaraznim ritmovima i iskrenim tekstovima, Negativ obećava da će ovo veče biti nešto što će pamtiti svi ljubitelji kvalitetnog zvuka.

Pridružite se zajednici istinskih ljubitelja muzike i doživite nezaboravno iskustvo uživo uz bend koji zna kako da vas pomeri iznutra.

Dok budu svirali najpoznatije hitove iz svoje karijere koja traje već dvdeset pet godina, ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka uverićete se zašto Ivana Peters i dalje važi za neprikosnoveno najbolji vokal na našim prostorima i čućete zašto „klinci“ Nikola Radaković Džoni (gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (bas) nisu više samo klinci, već jedan od najozbiljnijih rock bendova koji je ponikao na ovim prostorima.

Ove večeri kao predgrupa nastupiće beogradski bend Kika koji, baš kao I Negativ, za frontmena ima ženu. Kristina Kika Jovanović, jedna od naših najboljih mladih glumica, ljudima iz sveta muzike poznata je već duži niz godina. Naime, pre nego što je odlučila da se posveti svojoj glumačkoj karijeri i povuče sa muzičke scene, Kristina je bila članica benda E-play. Na radost mnogih koji su prepoznali njen muzički talenat, ali i neodoljivu harizmu koju poseduje, Kristina je oformila bend KIKA i na našu scenu donela jednu svežinu, radost i pre svega sjajne koncerte sa kojih kući odlazite srećni.

Koncert počinje u 22 časa, a ulaznice u LIMITIRANOM broju možete kupiiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online, na sledećem linku: https://new.gigstix.com/event/negative-novi-sad-16-maj-2024/

Ulaznice su za STAJANJE!

Foto: Mika Knežević

Dizajn: Alek

*******

Datum i vreme: Četvrtak, 16. maj u 22h

Adresa: Ignjta Pavlasa 2-4, Novi Sad

Cena ulaznice:

ULAZNICA: 2.000 RSD

ULAZNICA | NAJBOLJI PRIJATELJ (paket koji obuhvata 2 ulaznice): 3.800 RSD

ULAZNICA | OKUPI EKIPU (paket koji obuhvata 4 ulaznice): 7.200 RSD

Broj telefona za informacije i rezervacije je dostupan od 11h do 16h: +381 63 54 54 95

*U slučaju da ne dobijete vezu, pošaljite poruku putem SMS ili Vibera i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti.

Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 22h.

Flajer za Negative i Kika

Flajer za Negative i Kika

Slična dešavanja


Dom kulture Novi Sad dešavanja

Nema više ništa :(