Music Reactions Indoor Rave: February

Vreme:

petak / 9. feb 2024.

23:00

Mesto:

Hangar Luka Beograd

Beograd

Hangar Luka Beograd
Slika za Music Reactions Indoor Rave: February

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Produžavamo sezonu praznika prvim velikim Music Reactions Indoor REJVOM u 2024. godini!

Beogradska publika imaće privilegiju da osvedoči tri debija, u goste nam dolaze: Funk Tribu, Jacidorex i Supergloss, koje će podržati lokalni heroj RAR!

FUNK TRIBU // producent i DJ iz Kolumbije, sa sedištem u Berlinu. Njegova muzika je pod velikim uticajem elektronskog zvuka 90-ih i 2000-ih, sa retro-futurističkom atmosferom. Od svog mega hita 'Phonki Tribu', Funk Tribu je danas poznat po tome što je zvuk trensa oblikovao svojim inter-žanrovski tečnom produkcijom. Njegove brojne planetarne hitove možete pronaći na renomiranim izdavačkim kućama poput Speedmaster Records, KTK, Taapion, Color, A Million i mnogim drugim.

JACIDOREX // producent i DJ koji dolazi iz Brisela. Na početku karijere je bio aktivan kao drum'n'bass producent, da bi kasnije otkrio i posvetio se esid zvuku. Opsednut tipičnim zvukom 303ke on je uskoro postao jedan od predvodnika nove generacije mladih esid producenata u Belgiji. Pored njegove strasti za esid muziku takođe se razvio jak ukus za tehno, i tamo gde je tehno "srelo" esid (jezgro) nastao je Neoacid, koji opisuje kao mešavinu svih vrsta esida, industrijskog tehna, pa čak i dark elektra.

SUPERGLOSS // Rođena i odrasla u Nemačkoj, Superglos je svoj muzički put započela sa 5 godina kada je počela da svira klasični klavir. Njena muzička interesovanja i ukusi su nastavili da se razvijaju kako je odrastala, prelazeći sa hiperpopa na hip hop pre nego što je konačno pronašla svoju strast u tehnu nakon što se nastanila u Berlinu. Odbijajući da bude definisana jednim stilom ili etiketom, Supergloss nudi novu avanturu sa svakim novim miksom koji kreira. Pažljivo odabran lajnap obećava spektakularnu RAVE atmosferu koja će biti začinjena adekvatnom audio/vizuelnom produkcijom.

musicreactions.com

https://www.facebook.com/events/355100073706966

Slična dešavanja


Hangar Luka Beograd dešavanja