Mountain Music Fest 2024

Vreme:

2–4. avgust 2024.

20:00

Mesto:

Crni vrh

Divčibare

Crni vrh
Slika za Mountain Music Fest 2024

Poslednja izmena: 26. apr 2024.

Mountain Music Fest, planinsko-muzički festival prepoznatljiv po kvalitetnoj muzici, šumskom ambijentu i jedinstvenoj atmosferi, ovog leta održaće se od 2. do 4. avgusta, tradicionalno - na Divčibarama.

Deveto izdanje prvog domaćeg butik festivala, koji okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i alternativnog zvuka, obeležiće najbrojniji line-up do sada.

Vojko V, Artan Lili, Neno Belan & Fiumens, Zoster, Partibrejkers, Mortal Kombat, Svemirko, Who See, Nevena Jeremić, White City Soul, Marko Milosavljević, Luton & Šćepa, Ana Uzelac, Timbe - samo su neka imena od preko 30 izvođača koji će pevati i puštati muziku na tri festivalske bine u podnožju ski staze i hladu borove šume.

Pored sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, posetioce ove godine drugog i trećeg dana festivala očekuju brojni dnevni sadržaji - umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički - prilagođeni svim uzrastima i interesovanjima.

Komplet ulaznica za sva tri dana Mountain Music Festa dostupne su na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni 3900 dinara. Tradicionalno, u skladu sa odlikom porodičnog festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Festival počinje u petak, 2. avgusta u 17.00 i trajaće sve do nedelje u 18.00, a sve informacije u vezi sa kompletnom listom izvođača, kao i lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Podsetimo, prošle godine je ovaj planinski butik festival posetilo više od 5000 ljudi, koji su uživali u nastupima preko 20 umetnika iz zemlje i regiona.

Slična dešavanja


Crni vrh dešavanja

Nema više ništa :(