Mile Kekin (CRO)

Vreme:

21–22. mart 2024.

21:00

Mesto:

Klub Fest

Beograd

Klub Fest
Slika za Mile Kekin (CRO)

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Mile Kekin uskoro u Beogradu – slušaćemo dva različita koncerta u klubu Fest   Mile Kekin ponovo dolazi u Zemun, ali ovog puta u malo drugačijem aranžmanu... 21. i 22. marta u klubu Fest održaće dva različita koncerta, sa celom svojom ekipom!  

Dugogodišnji rad Mileta Kekina iznedrio je mnogo dobrih pesma, i ne mogu sve stati u jedan koncert. Zato je ovaj muzičar odlučio da koncerti u klubu Fest u Zemunu budu različiti. Tako da, i ako se kojim slučajem odlučite da budete na oba, nećete se pokajati!   - Želja mi je da na ovoj turneji publici ponudim svoj Soundtrack za život i da za svaki koncert pripremim različite set liste. Od „Šamara“, preko „Knjige Žalbe“ pa sve do „Nježno đonom“, napisao sam previše pesama da stanu u jedno veče i zato, rekoh sebi, hajde da je plan da nema plana – kaže Mile i dodaje: - U sklopu turneje „Soundtrack za život“ početkom sledeće godine izlazi i live album, gde svako može da vidi kako zvuči moj novi bend uživo, bez fotošopa, umetnih aroma i pojačivača ukusa. Radujem se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju i naravno- vama, dragi ljudi moji - dodaje Kekin.  

Ulaznice za oba koncerta u prodaji su klubu Fest po pretprodajnoj ceni od 1700 RSD. Na veče koncerta ulaznice će, ukoliko ih bude, koštati 2000 RSD.    

Facebook event:
https://www.youtube.com/channel/UC6JGIHNina7kNqsQ9F1ifhQ https://www.facebook.com/milekekinofficial/ https://www.instagram.com/milekekinofficial/    

Slična dešavanja


Klub Fest dešavanja

Nema više ništa :(