Koncert meditativne klasike

Vreme:

sreda / 20. mar 2024.

21:00

Mesto:

Guarnerius

Beograd

Guarnerius
Slika za Koncert  meditativne  klasike

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

UCESNICI - Dohai,Shamita,Bhoiravi - članovi Bečkog Simfonijskog Orkestra i Mocart Orkestra, Vapushtara - renomirani džez pijanista iz Amsterdama.

Vrhunsko majstorstvo, umetnost izvođaštva i meditativna atmosfera preplaviće vas na koncertu uz novi doživljaj. Meditativna muzika Maestra Šri Činmoja u izvođenju profesionalnih muzičara, obrađena u klasičnom stilu za dve violine, violončelo i klavir. Vrhunski muzičari dolaze iz Beča i Amsterdama da po prvi put podele sa nama meditativnu muziku u klasičnom stilu. Ako ste ljubitelji zvuka akustičnih instrumenata violine, violončela i klavira i želite da iskusite meditativnu muziku Maestra Šri Činmoja, učitelja meditacije, više ste nego dobrodošli na ovo inspirativno veče u prelepoj sali Guarnerius Centra Lepih Umetnosti.

Meditativna muzika u klasičnom stilu: ovaj koncert koji će vas ostaviti bez daha, preneće vas u nove predele unutrašnjih iskustava. Dohai, Shamita i Bhoiravi su članovi Bečkog Simfonijskog Orkestra i Mocart Orkestra, dok je Vapushtara renomirani džez pijanista iz Amsterdama. Oni na najlepši način obrađuju muziku Šri Činmoja koja uzdiže dušu.

ULAZ BESPLATAN

KONCERT CE SE ODRZATI I 19 MARTA - U SUBOTICI GRADSKA KUCA, VELIKA VECNICA - U 19. SATI Trg Slobode 1 -

Slična dešavanja


Guarnerius dešavanja

Nema više ništa :(