Kanda, kodža i Nebojša: 10 godina ,,Volje za noć"

Vreme:

12–13. april 2024.

21:00

Slika za Kanda, kodža i Nebojša: 10 godina ,,Volje za noć"

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Kanda, kodža i Nebojša obeležavaju na dva koncerta u Velikoj sali Doma omladine Beograda Električno akustični jubilej najznačajnijeg KKN albuma obeležiće se 12. i 13. aprila 2024.

Kanda, kodža i Nebojša će u aprilu u Beogradu prirediti posebno koncertno iskustvo, kojim će obeležiti deceniju od izlaska, prema mnogim mišljenjima, najznačajnijeg albuma benda - ,,Volja za noć". Posle 10 godina ovo kultno izdanje konačno će se pojaviti i na vinilu, a električno-akustičnim nastupima u Velikoj sali Doma omladine Beograda 12. i 13. aprila, bend će jubilej proslaviti i sa svojom publikom.

,,Drago nam je da posle 10 godina izlazi vinilno reizdanje Volje za noć . Nekoliko pesama sa njega je steklo status neizostavnih koncertnih bisera, nekoliko je tek povremeno na repertoaru, a u sklopu promotivnih nastupa ćemo izvesti i one pesme koje smo svirali vrlo retko ili nikako, što nas posebno raduje, jer smo i onda, kao i sada, verovali u sve pesme sa albuma. Drago nam je i zato što je to ploča koju smo napravili sa Ognjenom Beaderom kao basistom, u lepom sećanju nam je ostala saradnja i druženje sa njim, a njegov pečat je u tom periodu najviše izražen na jednoj od najvažnijih pesama sa tog albuma, Siroti Ani i Bo. Drago nam je konačno i što je rečenica iz ondašnjeg saopštenja povodom izlaska Volje za noć , o odustajanju koje nije opcija, pomogla da se prodaju keksi i kasnije da se motiviše populacija sluđena pandemijom. Zahvaljujemo se izdavaču i promoteru Odličnom hrčku, koji je i onda i sada verovao u nas i u muziku sa Volje za noć", kažu u bendu.

Ulaznice za koncerte Kande, kodže i Nebojše u Velikoj sali DOBa dostupne su po promotivnoj ceni od 2.000 dinara putem eFinity prdajne mreže i na efinity.rs.

foto: Nebojsa Babic

Flajer za Kanda, kodža i Nebojša: 10 godina ,,Volje za noć"

Flajer za Kanda, kodža i Nebojša: 10 godina ,,Volje za noć"

Slična dešavanja