Iskaz

Vreme:

petak / 17. maj 2024.

21:00

Slika za Iskaz

Poslednja izmena: 13. maj 2024.

Iskaz + Township Rwbellion(Rage Against The Machine Tribute)+ Zero Two

Tri benda koji donose eksploziju pozitivnih vibracija i dobre energije.

ISKAZ:
Iskaz je etablirani bend koji iza sebe ima 13 godina iskustva u vidu nastupa po klubovima i svim relevantnim festivalima širom Balkana i Evrope. Sa svojia 4 izdata albuma predstavlja stil koji je najlakše opisati kao energetsku bombu. Stilski često predstavljen kao kombinacija sastava “The Prodigy”, “Rage Against The Machine” i “Likin Park” , može se reći da je njihov miks hip hopa, roka, metala, regea i elektronike upravo to. Jedna od osnovnih karakteristika benda su saradnje sa eminentnim muzičarima iz različitih žanrovskih struktura. Tako se između ostalih na njihovim albumima mogu čuti: Ritam Nereda, Elemental, Ničim Izazvan, Goblini, Marčelo, Bad Copy, Ajs Nigrutin, Skaj Vikler, Timbe, Struka, Bvana, Mikri, Eyesburn, Dog Eat Dog, Hed PE, Kandžija i drugi.
Uz Iskaz su tri stvari zagarantovane: Dobar provod, pozitivna energija i vrela atmosfera.

Township Rebellion:
Sjajan tribute band legendarnim Rage Against The Machine. Ovi momci imaju već veliko iskustvo koje je potkrepljeno nastupima širom Srbije i regiona, gde su okarakterisani kao jedan od najkvalitetnijih tribute bendova. Publika uz Township Rebellion ima priliku da oseti istinsku energiju koju su proizveli Rage Against The Machine, jer su note, aranžmani i vokalne deonice do tančina iskristalisane.

Zero Two:
Dvojac, a neretko i trojac iz Niša koji sve više osvaja srca i umove ljudi koji ih čuju. Kombinacijom electro, DNB, metal, reggae i rap muzike teško ih je podvesti pod neki konkretan žanr, ali je jedno sigurno, svojom energijom prave odličan miks koji tera na pokret i akciju. Pozamašan broj koncerata, zapažene kolaboracije sa priznatim muzičarima, kao i učešća u brojnim televizijskim emisijama ovu ekipu kvalifikuje kao vrednu slušanja i pažnje.

Karte se kupuju na ulazu po ceni od 800 dinara.
Vidimo se i skačemo se!

Slična dešavanja


O2/Oxygen Event Club dešavanja