Lokier (MEX)

Vreme:

petak / 10. maj 2024.

23:00

Mesto:

Drugstore

Beograd

Drugstore
Slika za Lokier (MEX)

Poslednja izmena: 7. maj 2024.

Nezaustavljiva Lokier na HAD žurci
Asarri, Tadi i Essio kao podrška

LINEUP
Lokier
Asarri
Tadi
Essio

Za ljubitelje Boiler Room strimova verovatno nema upečatljivijeg nastupa ove godine od Meksikanke Lokier koja je u sat vremena demonstrirala svoju selekciju hard dance numera. Ovog petka, u okviru HAD serijala, slušamo Lokier prvi put u Beogradu. Karte možete da kupite na sajtovima

Di-džej kao što je Yoan Rodriguez Lokier je razlog zbog čega je aktiviran HAD. Vlasnicu LightStrike lejbla trenutno najviše zanimaju energični hardkor, trens i besramni bengeri kakve je pre samo dva meseca demonstrirala pred kamerama Boiler Rooma. Klasičan borbeni stav koji biste očekivali od Meksikanke. Himna za himnom. Tako će se i vokal haus nočekivano naći preko nekog "hard" dance bita u setu Lokier.

Svoj prvi materijal je iznenađujuće izdala na lejblu Ivana Smagghea, Les Disques De La Mort, pre deset godina. Mnogo toga se promenilo na USB stikovima mlade producentkinje od tada, za šta je pre svega odgovorno njeno preseljenje u Berlin. 2018. godine izdaje za Pinkman iz Roterdama, a post-kovid svet je uzeo maha i napravio ogroman preokret u njenom stilu.

Lokier će se u glavnoj sobi Dragstora pridružiti Asarri, Tadi i Essio.

KARTE
1400 RSD / 12 EUR
Resident Advisor >>> https://ra.co/events/1910738
tickets.rs >>> https://tickets.rs/event/luke_hess_12585

Pratite Dragstor FacebookInstagram i Twitter
www.drugstorebeograd.com 

Slična dešavanja


Drugstore dešavanja

Nema više ništa :(