Garden of Dreams Festival 2024

Vreme:

7–9. jun 2024.

Mesto:

Dom mladih Skenderija

Sarajevo

Dom mladih Skenderija
Slika za Garden of Dreams Festival 2024

Poslednja izmena: 26. apr 2024.

ŠESTO IZDANJE GARDEN OF DREAMS FESTIVALA JE OD 7. DO 9. JUNA!
3 DAYS, 4 STAGES, 1 UNFORGETTABLE #GardenOfDreams FESTIVAL

Garden of Dreams nastavlja da iznenađuje i inspiriše, dovodeći najveća imena elektronske scene u zadivljujući pejzaž Sarajeva. Ove godine festival će se održati na više lokacija u Sarajevu, trajati će 3 dana, od petka do nedjelje uz lineup iz snova.

Ne propustite priliku da budete dio kolektivnog sna. Garden of Dreams nije samo festival - to je mjesto gdje se snovi ostvaruju, prijateljstva sklapaju, a granice brišu uz zvuke najbolje elektronske muzike današnjice.

Od 7. do 9. juna plešemo na dvije spektakularne lokacije - jedna na kojoj smo proveli nekoliko historijskih noći i druga koju smo nedavno dodali na spisak plesnih podija naše bašte snova!

Festival otvaramo na #Jägermaister Night Stage-u u kultnom Domu mladih sa do sada neviđenom produkcijom u velikoj dvorani.

Drugi dan festivala spremamo dvostruko uzbuđenje sa dnevnim plesom na #CupraStage na krovu zgrade Svjetlosti, a noću se vraćamo u Dom mladih po još jednu noć iz snova.

Ovogodišnje izdanje Festivala ispraćamo treći dan plesom sa pogledom na zalazak sunca iznad horizonta Sarajeva na krovu zgrade Svjetlosti.

Tri dana, dva noćna i dva dnevna događaja znače smo jedno - još jedan nezaboravan Garden of Dreams Festival je pred nama.

Svoje festivalske ulaznice po PROMO cijeni od 69 KM nabavite na www.kupikartu.ba

Slična dešavanja


Dom mladih Skenderija dešavanja

Nema više ništa :(