Fighting Sparrow

Vreme:

subota / 27. apr 2024.

21:00

Mesto:

URMUS

Beograd

URMUS
Slika za Fighting Sparrow

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

U subotu, 27. aprila, u 21 čas, beogradski URMUS će se pretvoriti u muzičko vrtlo neprekidne energije i zadivljenja, kada na njegovoj sceni zasviraju tri izuzetna benda - "Fighting Sparrow", "Čvrge" i "Garage Band - The Clash tribute".

Keltske-pank vibracije uz "Fighting Sparrow", ska-pank veselje uz "Čvrge", i tribjut bend posvećen legendarnim "The Clash" melodijama - ovo će biti veče za pamćenje za sve ljubitelje dobre muzike.

"Garage Band - The Clash tribute" će vas vratiti u vreme pank roka osamdesetih sa nezaboravnim hitovima ovog kultnog britanskog benda. Oni nisu samo još jedan bend već neobuzdana sila bunta i strasti koja neumorno oživljava klasične hitove "The Clash" na svoj jedinstven način.

"Fighting Sparrow" će vas odvesti na putovanje kroz keltske melodije, upletene u zvuk pank roka. To je niški autorski petočlani sastav koji postoji od 2018. godine, ovnovan od članova "Kontras", "Marika" i "The Irish Clovers". Iza sebe ima pregršt nastupa, jedan spot ("Drink It") i trenutno sprema album prvenac. Uz zvuke tradicionalnih instrumenata kojima šara kroz oštar pank temelj i tekstovima o svakodnevnici, borbi i istorijskim događajima, pruža energičan nastup. Ovom prilikom će se prvi put predstaviti publici u Beogradu.

"Čvrge" su požarevački ska-pank sastav koji postoji od 2011. godine (u to vreme nosi naziv "Serbska" do 2012. godine) i iza sebe ima puno uspeha na domaćoj sceni kako u nastupima tako i izdanjima i priznanjima. Do sada su objavili 4 maksi-singla, 8 zvaničnih spotova i nastupili širom Srbije i regiona. "Čvrge" će nadahnuti sve prisutne svojim neprestano skakućim ritmovima ska muzike, sa pank osnovom i tekstovima koji opisuju svakodnevni život kroz šaljivu prizmu.

Ne propustite ovo neverovatno veče pulsirajuće muzike i energije! Koncert počinje u 21 čas, a karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 600 dinara.

Pridružite nam se i dozvolite muzici da vas odvede na uzbudljivo putovanje!

Slična dešavanja


URMUS dešavanja

Nema više ništa :(