Energija festival 2024

Vreme:

19–20. jul 2024.

Slika za Energija festival 2024

Poslednja izmena: 4. jul 2024.

Sedmo izdanje najvećeg festivala u Pomoravlju je tu ! U dve noći na dva stejdža čekaju te Svetske i regionalne zvezde elektronske muzike.

Lineup
Juliet Fox
Marko Nastic
Mene
RanchaTek
Asarri
Deeda
Essio

Pravi techno je tu! Svetska zvezda Juliet Fox dolazi na Energija festival 20.jula da napravi show kao niko do sada. Malo koji DJ i producent može da se pohvali ovako bogatom karijerom i svetskim turnejama sa Carl Coxom kao Džulija, koju ćemo slušati u peak setu na mejn
stejdžu. 

O festivalu

Festival je osnovan 2017. godine sa ciljem da se u maloj sredini pokrene nešto što će imati veći značaj od jedne obične letnje žurke.

Iz ljubavi prema muzici i odolevanju da je možda sve uzaludno i veće od trenutnih mogućnosti ENERGIJA festival je prešao dugačak put sazrevanja. U odgovaranju na sopstvene ciljeve i zadatke koncepta festival je izrastao u muzičku manifestaciju kojoj pripadaju najveće zasluge za neprekidni napredak urbane kulture u Pomoravlju. Na ENERGIJA festivalu, muzički sadržaj poznatih domaćih i stranih izvođača, propraćen je najmodernijim audio-vizualnim efektima, pružajući nezaboravan muzički doživljaj.

Epitetom prvog i jedinog festivala u Pomoravlju, ENERGIJA festival pomaže u brendiranju grada Paraćina i mapiranju Pomoravlja kao kulturno turističke destinacije, koja kroz kulturni i zabavni sadržaj okuplja mlade.

Ulaznice na sajtu gigstix.com

Flajer za Energija festival 2024

Flajer za Energija festival 2024

Slična dešavanja


Bivša Kasarna „7. jul” dešavanja

Nema više ništa :(