Elemental (CRO)

Vreme:

četvrtak / 27. jun 2024.

21:00

Slika za Elemental (CRO)

Poslednja izmena: 24. jun 2024.

Zagrebački crossover sastav ELEMENTAL održaće nakon dužeg vremena samostalni koncert u Nišu, u četvrtak, 27.juna u O2 Event klubu Oxygen, sa početkom u 21h.

Osnovani daleke 1998. godine kao trio, Elemental je tokom godina prerastao u punokrvni sedmočlani sastav s eklektičnim živim nastupima. Svojom mešavinom organskog hip-hopa sa fankom, soulom, džezom, regeom i rokom, začinjenom angažovanim tekstovima koji seciraju društvo i međuljudske odnose, privukli su brojne obožavatelje širom regiona.

Elemental je jedan od najuspešnijih sastava sa ovih prostora, koji tokom četvrt veka postojanja iza sebe ima 8 albuma, 40 spotova sa nekih 60 miliona njihovih pregleda na kanalu YouTube i preko 120 hiljada fanova na društvenim mrežama. Iza ovakve karijere benda stoji i skoro hiljadu odsviranih koncerata, na kojima se i zasniva njihova rezistentna dugotrajnost.

Nastupom u niškom klubu O2/Oxygen 27. juna, Elemental nastavlja letnju koncertnu turneju i još jednom će dokazati da pesme poput „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, „Romantika“, „Malena“, „Priroda i društvo“ i „Iz dana u dan“ nisu tek tako dobile razne muzičke nagrade širom regiona.

Ulaznice su pretprodaji po ceni od 1.500 dinara do četvrtka, 27. juna do 18h na sledećim lokacijama: Vintage Shop (Davidova 9) i Clock Travel (Trg Republike 6). Na ulazu u klub Oxygen od 20h cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara!

FB Event: https://www.facebook.com/share/EFhvbB1BPoZPbMSM/?mibextid=9VsGKo

Instagram post:

https://www.instagram.com/p/C7uBz2-IEFH/?igsh=MXF5MWUzMmFudGNydQ ==

WEB stranica: elemental.hr

TikTok tiktok.com/@elementalbend

Instagram instagram.com/elementalbend

Facebook facebook.com/elemental.hr

YouTube www.youtube.com/@ElementalBend

Slična dešavanja


O2/Oxygen Event Club dešavanja

Nema više ništa :(