Džoni Midnajt Trio

Vreme:

subota / 29. jun 2024.

21:00

Mesto:

BitefArtCafe

Beograd

BitefArtCafe
Slika za Džoni Midnajt Trio

Poslednja izmena: 18. jun 2024.

Na kultnu BitefArtCafe binu, naš poznati glumac, Nikola Đuričko sa svojim bendom Džoni Midnajt Trio prvi put će stati pred beogradsku publiku. Ovaj jedinstveni događaj će se održati 29. juna, gde će publika imati priliku da uživa u novom, autentičnom zvuku najvećih rok hitova.

Istaknuti srpski glumac poznat po svojim ulogama u filmovima, televizijskim serijama i pozorištu - Nikola Đuričko, započeo je svoj put u svetu glume već kao dete, a tokom godina razvio se u jednog od najprepoznatljivijih glumaca na Balkanu, pa sve do svetskih pozornica u Los Anđelesu gde trenutno i živi.

Đuričko je sa svojim bendom pripremio repertoar sastavljen od autorskih kompozicija i obrada pesama koje su obeležile njegov život, svirajući ih na svoj poseban način, kao da ih svira "po sećanju". Posebno je ponosan na to što je uspeo da ostvari svoj dečački san - da ima svoj bend i da se izrazi kroz muziku. Džoni Midnajt Trio je osnovan krajem novembra 2021. godine, a čine ga Nikola (Džoni) Đuričko na gitari i vokalu, Aleksandar (Meksiko) Pantić na bas gitari i Srđan Milenković na bubnjevima. Priča je nastala iz opuštenog džemovanja tokom pandemijskih vremena, a ubrzo se pretvorila u ozbiljan muzički poduhvat.

Nikola Đuričko u ovom projektu pokazuje svoj muzički talenat i ljubav prema muzici. Bend je nastao iz prijateljske muzičke razmene i zajedničkog uživanja u stvaranju muzike, što je dovelo do formiranja benda sa jasnom idejom da objave prvi album “Po sećanju” za izdavačku kuću “Džoni rekords”. Trio je krajem 2022. godine snimio album uživo u Los Anđelesu. Nakon toga im se pridružio Filip Bulatović aranžirajući duvače, koji su snimljeni u Beogradu, a završni miks je uradio čuveni Michael Patterson. Album se sastoji od devet obrada i dve autorske kompozicije. Snimljen je i spot za prvi singl sa albuma pod nazivom "Dobro te Čuvaju".

Album "Po sećanju" je dostupan na svim muzičkim platformama.

Ovaj koncert će biti poseban događaj za sve ljubitelje muzike i one koji žele da vide Nikolu Đurička u novom svetlu – kao muzičara. Ne propustite priliku da budete deo ove posebne večeri u BitefArtCafe klubu!

Nikola vam poručuje:

Dođite da nas čujete, mi prvi put sviramo u Beogradu. Dođite da budete deo istorije. Živeo rok n roll, pozdravljam vas i vidimo se!

Ulaznice su dostupne za svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtu www.tickets.rs.

Slična dešavanja


BitefArtCafe dešavanja

Nema više ništa :(