Dža ili Bu

Vreme:

petak / 24. maj 2024.

21:00

Mesto:

Kruška Pab

Kruševac

Kruška Pab
Slika za Dža ili Bu

Poslednja izmena: 16. maj 2024.

Nakon zbog bolesti otkazanog prednovogodisnjeg koncerta, DZA ILI BU dolaze u Krusku 24. maja da se jednim poduzim koncertom oduze za otkazivanje proslog koncerta.

Bend DŽA ILI BU su, zvanično, 1. maja 1987. godine osnovali ritam gitarista Nebojša Simeunović "Sabljar", basista Duško Milojević, bubnjar Dejan Milojević i gitarista i vokal Stojan Radičević. Simeunović, koji je detinjstvo proveo u Libiji, dobio je nadimak "Sabljar" po očevom hobiju, sakupljanju sablji.

Tokom godina bend je pod uticajem različitih žanrova diskretno menjao zvuk od sirovog pank ka nešto mekšem r’n’r zvuku. Ono što se nije menjalo je beskompromisan politički angažovan i društveno provokativan lirski stil.

Koncert u Kruski biće sjajna prilika da još jednom čujemo kultne numere uz koje su odrastale generacije devedesetih – “Živeo Staljin”, “Stampedo”, “Zemlja Nojeva”, “Ustani i kreni”, “Večna lovišta”, “Aljaska”, ali i hitove nastale u “novo doba” – “Rasprodaja”, “Gole istine”, “Dobre stvari”, “Gasio sam mrak", ali i neke od novih pesama sa albuma JASNO I GLASNO

𝗨𝗦𝗧𝗔𝗡𝗜 𝗜 𝗞𝗥𝗘𝗡𝗜 – vidimo se 24. maja!!!
Start 21h

👉 Ulaznice za koncert po ceni od 800,00 RSD su u pretprodaji u Kruski od petka 17. maja
Na dan koncerta ce kostati 1000,00 rsd

Slična dešavanja


Kruška Pab dešavanja

Nema više ništa :(