Drugstore Nova godina u tri kluba

Vreme:

nedelja / 31. dec 2023.

23:00

Mesto:

Drugstore

Beograd

Drugstore
Slika za Drugstore Nova godina u tri kluba

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Drugstore vas zove na Novu godinu u tri kluba
Objedinjeno slavlje u Drugstore-u, Karmakomi i Dimu 31. decembar 2023.

FACEBOOK EVENT

LINEUP DRUGSTORE
MAIN ROOM
Raven (Exhale / Rekids, CA) Lea Occhi (Spectrum Waves, IT) Muhi Kristina Lalić Maria Karan  

BLACK ROOM
Regen Filip Xavi Matej Rusmir AM Hi  

LINEUP KARMAKOMA
Vlada Janjić Sacha Mambo Andrej Micajkov  

LINEUP DIM
Maja Pa (bRAVE, Zagreb) Softi (UK) Tsola  

MRAK STAGE
Blackprotocol Risha Rush (IT) Cuban Chamber of Commerce  

FACEBOOK EVENT Drugstore NYE 2024  

Klub Drugstore je poznat po najbogatijem novogodišnjem programu u Beogradu, a ove godine nudi paket provoda u čak tri beogradska kluba po veoma povoljnoj ceni. Drugstore-ov bar Dim u Cetinjskoj je najkomotniji bar u ovom delu grada sa dve bine i ove Nove godine gošćama iz Hrvatske, Britanije i Rusije. Karmakoma je novi klub u Beogradu sa izuzetnim enterijerom i zvukom, čiji mesečni program od otvaranja ne prestaje da iznenađuje. Karte za Novu godinu u Drugstore-u, kao i kombo kartu za Novu godinu u Drugstore-u, Karmakomi i Dimu možete da kupite na sajtu Resident Advisor . Karte za novogodišnju noć u Drugstore-u su dostupne i na blagajnama i sajtu tickets.rs po ceni od 2400 RSD .

U Drugstore-u ove godine glavnu priču vode Kanađanka sa boravištem u Berlinu, Raven, i osnivačica Spectrum Waves kolektiva, Lea Occhi. Njima će se u glavnoj sobi kluba pridružiti Maria Karan, Muhi i Kristina Lalić. Za to vreme u crnoj sobi kluba jedan od omiljenih tehno didžejeva sa ovih prostora, Regen, potom rezident DJ Filip Xavi, Matej Rusmir i AM Hi.

Sprat niže, u Karmakomi, domaćinu Sachi Mambu će se za pultom pridružiti doajen srpske elektronske scene Vlada Janjić i Andrej Micajkov iz Skoplja.

U Dimu program počinje najranije, već od 21H gde nam veče otvara novajlija godine, Tsola. Njemu će se na glavnoj bini pridružiti jedna od najtalentovanijih didžejeva regiona, Maja Pa iz Zagreba. Noć će zatvoriti Softi iz Velike Britanije. Na jedinstvenom MRAK stejdžu nastupaju rezident Dima Blackprotocol, Risha Rush i Cuban Chamber of Commerce.

 

Pratite Dragstor 

FacebookInstagram  i  Twitterwww.drugstorebeograd.com  

Flajer za Drugstore Nova godina u tri kluba

Flajer za Drugstore Nova godina u tri kluba

Slična dešavanja


Drugstore dešavanja

Nema više ništa :(