Brkovi (CRO)

Vreme:

subota / 12. okt 2024.

21:00

Mesto:

Novosadski sajam

Novi Sad

Novosadski sajam
Slika za Brkovi (CRO)

Poslednja izmena: 19. jun 2024.

Jedna od vodećih regionalnih muzičko-scenskih atrakcija, pank-folk grupa Brkovi, će posle dužeg vremena održati samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina od osnivanja benda će se održati u subotu 12. oktobra u Master hali Novosadskog sajma. 

Ovaj ekskluzivni prostor se za koncerte koristi samo u specijalnim prilikama, a svakako je jubilej miljenika novosadske publike jedna od njih. Posetioci će biti u prilici da uživo poslušaju set listu koja će biti presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.

Brkovi su do sada imali nekoliko nezaboravnih samostalnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su nekoliko poslednjih bili rasprodati danima pre održavanja. Atmofera na koncertima je bila euforična, te se „brkati mladići“ sada sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe.

Prošle godine Brkovi su objavili svoj novi album, osmi po redu, pod nazivom “Krvava novčanica”, a potom su ga tokom cele godine promovisali širom regiona, ali i u dalekom inostranstvu, u Kanadi i Švedskoj. Ova godina je cela posvećena obeležavanju jubileja, a koncertu Novom Sadu je svakako poseban za bend zbog dugogodišnjeg specifičnog odnosa koji je formiran na relaciji Brkovi – novosadska publika.

Ulaznice po promotivnoj ceni od danas možete kupiti u celoj Gigs Tix prodajnoj mreži i onlajn ovde: 

https://new.gigstix.com/.../brkovi-novi-sad-12-oktobar-2024/

Broj ulaznica po ovoj ceni je limitiran.

Slična dešavanja


Novosadski sajam dešavanja

Nema više ništa :(