Black Simphony

Vreme:

nedelja / 17. mar 2024.

20:00

Mesto:

Mts Dvorana

Beograd

Mts Dvorana
Slika za Black Simphony

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

Black Simphony: Metallica symphonyc tribute show biće održan 17. marta 2024. godine u mts Dvorani. U pitanju je spoj neprevaziđenih pesama Metalike i filharmonije, koji će priuštiti muzički spektakl za sve ljubitelje hevi metala i klasičnih instrumenata, odnosno njihovog impresivnog spoja. Kritičari ističu da se od ovako koncipiranog koncerta "ježi svaka ćelija u telu", a da oduševljenje ovim spektaklom posle traje danima.

Svi ljubitelji muzike legendarnog američkog sastava, moći će prvi put da uživaju u mts Dvorani u ovom izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni. Fanovi kultnog benda imaće jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.

The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets i Enter Sandman samo su neke od pesama Metalike koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere Sanitarium.

KARTE U PRODAJI NA MTSDVORANA.RS, TICEKTS.RS I EFINITY.RS

Slična dešavanja