Black Simphony

Vreme:

utorak / 16. apr 2024.

21:00

Mesto:

Mts Dvorana

Beograd

Mts Dvorana
Slika za Black Simphony

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

SAVRŠENA BUKA NA REPEAT!
BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONY TRIBUTE SHOW IMAJU JOŠ JEDAN KONCERT 16. APRILA U MTS DVORANI!

Black Simphony: Metallica symphony tribute show, zbog velikog interesovanja, biće održan i 16. aprila u mts Dvorani. Karte za koncert su u prodaji od danas na mtsdvorana.rs, tickets.rs i efinity.rs.

U pitanju je spoj neprevaziđenih pesama Metalike i filharmonije, koji će priuštiti muzički spektakl za sve ljubitelje hevi metala i klasičnih instrumenata, odnosno njihovog impresivnog spoja. Kritičari ističu da se od ovako koncipiranog koncerta "ježi svaka ćelija u telu", a da oduševljenje ovim spektaklom posle traje danima.

Svi ljubitelji muzike legendarnog američkog sastava, moći će prvi put da uživaju u mts Dvorani u ovom izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni. Fanovi kultnog benda imaće jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.

The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets i Enter Sandman samo su neke od pesama Metalike koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere Sanitarium.

Podsetimo, Black Metallica tribute i filharmonija održali su 2021. godine dva koncerta u Srbiji, a 2023. započinju evropsku turneju koncertom u Novom Sadu.

Sudeći po uspehu na ovim nastupima, nesumnjivo je da su vrsni muzičari dali su sve od sebe da doživljaj bude na svetskom nivou vredan svake metropole i koncertne dvorane.

KARTE U PRODAJI NA MTSDVORANA.RS , TICEKTS.RS I EFINITY.RS , ali i na bkagajni mts Dvorane.

Slična dešavanja