Anders Colsefni (USA)

Vreme:

subota / 20. jul 2024.

21:00

Mesto:

SKCNS Fabrika

Novi Sad

SKCNS Fabrika
Slika za Anders Colsefni (USA)

Poslednja izmena: 12. apr 2024.

MM Concerts, Serbian Hellbangers u saradnji sa SKC Novi Sad predstavlja:

ANDERS COLSEFNI premijerno u Srbiji, kultni prvi album benda SLIPKNOT "Mate. Feed. Kill. Repeat." u celosti!

Anders Colsefni originalni je vokal benda Slipknot sa kojim je 1996. godine snimio demo-album Mate. Feed. Kill. Repeat. Tada su pored njega u bendu bili i Joey Jordison, Paul Gray, Shawn "Clown" Crahan, Donnie Steele i Josh "Gnar" Brainard. Demo-album je objavljen u samo 1.000 primeraka i danas naravno predstavlja kolekcionarski primerak.

Ubrzo nakon toga Anders biva zemenjen sadašnjim pevačem Corey Taylorom sa kojim je i danas danas ostao u prijateljskim odnosima i obostranoj podršci. Slipknot je zapravo želeo da Anders ostane u postavi ali kao perkusionista i prateći vokal što on nije prihvatio. MFKR ostaje nedovoljno promovisan iako je činio osnovu današnjeg Slipknot zvuka, kombinaciju više pravaca gde je bend ekperimentisao sa death metalom, nu metalom ali i funk zvukom. Nakon toga Anders pokreće bend Painface sa kojim objavljuje nekoliko izdanja.

2023. godine se javlja ideja da Colsefni sa svojim sadašnjim bendom The Feeders održi turneju po Australiji i Novom Zelandu izvodeći Mate. Feed. Kill. Repeat. u celosti. Nakon odlično prihvaćenih koncerata bend dobija ponude da MFKR bude predstavljen i u Evropi te će i domaća publika biti u prilici da prisustvuje ovom ekskluzivnom nastupu koji će naravno biti posvećen tragično preminulim Slipknot članovima Joey Jordisonu i Paul Grayu.

Isto veče kao predgrupe nastupiće i bendovi iz Australije: Kaosis, Sin Soto i Piston Fist.

Najavni tekst: Darko Živković, SMP.

Ulaznice u prodaji od srede 07. februara na svim Gigstix prodajnim mestima:
1.500rsd – early bird
2.000rsd – pretprodaja
3.000rsd – na dan koncerta

Onlajn prodaja ulaznica:
https://new.gigstix.com/.../anders-colsefni-novi-sad-20.../

Slična dešavanja